„Ђура вет“ отворио још један објекат

Делегација града Лесковца, на челу са градоначелником Цветановићем, у посети манастиру Каково и општини Јерисос
22.04.2023.
2.9 милиона динара за асфалтирање улице Бранка Крсмановића
24.04.2023.
Делегација града Лесковца, на челу са градоначелником Цветановићем, у посети манастиру Каково и општини Јерисос
22.04.2023.
2.9 милиона динара за асфалтирање улице Бранка Крсмановића
24.04.2023.
Ветеринарска амбуланта Ђура вет је отворио још један објекат, намењен пружању ветеринарских услуга који се налази тик поред већ постојеће амбуланте. 
На 140 квадрата, са најсавременијом, дигитализованом опремом за дијагностику и лечење кућних љубимаца, уз доказану стручност ветеринарског кадра, власници животиња могу да буду сигурни да ће њиховим љубимцима бити пружена најбоља могућа нега, љубав и пажња.
На отварању објекта добродошлицу је пожелео власник др Горан Ђорић који се најпре захвалио свима који су присуствовали отварању и подсетио да је ветеринарска станица Ђура вет прошле године прославила 20 година свог постојања:
„Амбуланту смо опремили апаратима који су поседња реч технике, као што је хематолошки аналајзер, нови ултразвук, апарати за инхалациону анестезију, дигитализовани рендген апарат… Сва ова опрема не би вредела да наша станица нема добру, едуковану и стручну ветеринарску екипу, која пружа што бољу заштиту кућним љубимцима, чиме се штити њихово, али и здравље наших грађана.“
Успех у даљем раду колективу амбуланте пожелео је градоначелник др сци. мед. Горан Цветановић:
„Посебно је задовољство видети да се ветеринарска станица Ђура вет не задовољава постојећим, већ константно тежи иновацијама у раду и додатном унапређењу услуга које пружа. У том духу, данас се отвара ова амбуланта за кућне љубимце. Град Лесковац се дичи успешним појединцима и приватним предузећима која професионално послују и којима су наши суграђани задовољни. Зато подржавамо овакве догађаје. Као власник паса, могу да потврдим квалитет услуга које пружају и да им се захвалим на томе, на свој љубави и пажњи којима лече животиње.“
На крају обраћања градоначелник Цветановић је казао да ће надлежне службе уложити труд како би се у насељу Солидарност уредио простор, односно дотрајали тротоари и цео простор у том делу града.