Паковање и дистрибуција пакета помоћи за пензионере и социјално угрожене се наставља и данас

Подељена 20 сертификата ромкињама које су завршиле обуке и курсеве
12.04.2023.
У Лесковцу у протеклих шест година запосленe 7322 особе
13.04.2023.
Хала „Плави павиљон“ је и данас била испуњена запосленима у Градској управи, предузећима и установама и волонтерима који посвећено раде на паковању пакета за пензионере са примањима нижим од 35.000 динара и за социјално угроженe.
Након спакованих 15.000 пакета у понедељак и уторак, који су прослеђени грделичком, вучјанском, манојловачком, печењевачком и брестовачком крају, данас је спаковано још 8000 пакета. Из хале су данас преузети пакети за турековачки крај, Бобиште, Винарце, Горње и Доње Стопање, Миланово, Јашуњу и околна места, Братмиловце, Анчики и Мрштане.
Градоначелник Лесковца др сци. мед. Горан Цветановић је разговарао са свима који раде на паковању, захвалио им се на доприносу који пружају граду и помоћи најстаријим и најугроженијим становницима нашег града.
Подсетимо, у понедељак је започето паковање укупно 26.000 пакета са намирницама и ово је прва подела у овој години, а наредна ће уследити септембра. Пакети садрже  со, шећер, брашно, зејтин, супу, чај, макароне, пиринач, пасуљ, кекс. Испоручено је девет шлепера, тј. 200 тона робе, а укупно је из буџета Града за ову годину издвојено 32,2 милиона динара.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

cropped-cropped-cropped-tabicon-1.png
👋 Добродошли на Прагматикос! Све новости, вести и занимљивости можете пратити управо овде, на једном месту! Телефон: 064 / 4 377 377 - Мејл: pragmatikosinfo@gmail.com
Упознај Прагматикос