Трговинско-угоститељска школа из Лесковца домаћин Републичког такмичења из Трговинског пословања

Градоначелник са сарадницима посетио Одељење за привреду и пољопривреду
30.03.2023.
Век и 4 године постојања и рада ОШ Бора Станковић Вучје
31.03.2023.
Трговинско-угоститељска школа у Лесковцу домаћин је овогодишњег републичког такмичења из трговинског пословања.
Учесницима такмичења срећу је пожелео градоначелник Лесковца др сци. мед. Горан Цветановић.
Пре почетка такмичења, учесницима се обратио Жарко Богативновић, члан Градског већа града Лесковца, пожелео им много успеха у такмичењу, а онима који долазе из других градова, пријатан боравак и много позитивних утисака о Лесковцу.
„Образовање је у Лесковцу одувек било и јесте један од приоритета. Због тога из године у годину издвајамо све већа средства за функционисање образовних институција, а њих на територији града Лесковца има више од 35 и за ову годину је опредељено милијарду и 40 милиона динара или 17,5 процената укупног будзета.
Свесни смо да успех ученика директно зависи од мотивисаних наставника и зато је велико задовољство да се на овом такмичењу, које има вишедеценијску традицију, окупио овако велики број успешних и ученика и ментора из свих крајева Србије. Пласман на републичко такмичење је успех сам по себи и на томе вам честитам“, истакао је Богатиновић и изразио уверење да ће Трговинско-угоститељска школа, као понос града Лесковца, бити одличан домаћин овом такмичењу.
Директорка је свима пожелела добродошлицу у Лесковац и школу и учесницима успех на такмичењу.
„Пред вама је велики и леп задатак – показати знање из трговинског пословања. Поносни смо на наше ученице Милицу Ристић и Анђелу Тасић, као и професорку Татјану Гроздановић, без чијих успеха, такагања и рада наша школа не би била организатор такмичења.“
У склопу отварања такмичења уручене су захвалнице ученицима, професорима, члану Градског већа Богатиновићу и градоначелнику др сци. мед. Горану Цветановићу.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

cropped-cropped-cropped-tabicon-1.png
👋 Добродошли на Прагматикос! Све новости, вести и занимљивости можете пратити управо овде, на једном месту! Телефон: 064 / 4 377 377 - Мејл: pragmatikosinfo@gmail.com
Упознај Прагматикос