Представа „УОБРАЖЕНА МАРГАРЕТА“ у недељу 19.марта у 12 часова

ГРАДОНАЧЕЛНИК ЦВЕТАНОВИЋ ПОСЕТИО ЛЕСКОВАЧКИ ЦЕНТАР ЗА СОЦИЈАЛНИ РАД
16.03.2023.
ШЕСТ ГОДИНА УДРУЖЕЊА „ПАРТНЕРСКИ ЗА ОБРАЗОВАЊЕ“
17.03.2023.
ГРАДОНАЧЕЛНИК ЦВЕТАНОВИЋ ПОСЕТИО ЛЕСКОВАЧКИ ЦЕНТАР ЗА СОЦИЈАЛНИ РАД
16.03.2023.
ШЕСТ ГОДИНА УДРУЖЕЊА „ПАРТНЕРСКИ ЗА ОБРАЗОВАЊЕ“
17.03.2023.
Премијера представе „УОБРАЖЕНА МАРГАРЕТА“ по тексту и у режији Миодрага Динуловића заказана је за недељу, 19.март у 12 часова.
То је уједно и прва премијера дечије представе у овој години.Сценогарфију и костиме потписује Ана Колбјанова, асистент редитеља Тања Крчмарик, композитор Александар Спасић и дизајн светла Радомир Стаменковић.
У представи играју: Наташа Пејић, Петра Димитријевић, Сузана Грујић,Иван Јанковић, Филип Радивојевић и Мина Цоцић.
Прва реприза представе заказана је за недељу 26.март у 12часова. Карте по цени од 200 динара се могу купити на билетари Позоришта радним данима од 08ч до 20ч и два сата пре почетка представе.
РЕЧ РЕДИТЕЉА....или О ЧЕМУ ЈЕ ОВА ПРИЧА?
У једној далекој земљи, преко седам гора и седам мора, живела је најуображенија девојка на
свету, која је одбила свакога ко је њу просио за жену. И та уображена Маргарета одбиће,веровали или не, чак и једног Краља, само због тога што на лицу има неколико бубуљица.Но, да ли је ово само прича о једној уображеној девојци или о свима онима који су некога свесно повредили својом гордошћу, похлепом или тврдоглавим инатом. Да ли је ово прича о томе да су покајање и опроштај могуће лековито решење, а да је у позоришту заиста све могуће.Захвалан глумцима који су маестрално освојили захтеван и необичан стил наше представе, техничкој екипи позоришта која чуда чини могућим, чаробној ауторској екипи у којој су: Ана,Тања, Ацко и Раде, подједнаку захвалност дугујем и управи Народног позоришта у Лесковцу, која нам је пружила прилику да креирамо овакав раскошни позоришни догађај , који ће наћи своје место у дечијим срцима и оваплотити се у нешто лепо, добро и племенито у њиховим животима.
Са вером у боље дане ,које ће нам донети они који расту са нашим представама, нека нам РАД и
на даље чини РАДОСТ!
Мишко Динуловић.