Представа „УОБРАЖЕНА МАРГАРЕТА“ у недељу 19.марта у 12 часова

ГРАДОНАЧЕЛНИК ЦВЕТАНОВИЋ ПОСЕТИО ЛЕСКОВАЧКИ ЦЕНТАР ЗА СОЦИЈАЛНИ РАД
16.03.2023.
ШЕСТ ГОДИНА УДРУЖЕЊА „ПАРТНЕРСКИ ЗА ОБРАЗОВАЊЕ“
17.03.2023.
Премијера представе „УОБРАЖЕНА МАРГАРЕТА“ по тексту и у режији Миодрага Динуловића заказана је за недељу, 19.март у 12 часова.
То је уједно и прва премијера дечије представе у овој години.Сценогарфију и костиме потписује Ана Колбјанова, асистент редитеља Тања Крчмарик, композитор Александар Спасић и дизајн светла Радомир Стаменковић.
У представи играју: Наташа Пејић, Петра Димитријевић, Сузана Грујић,Иван Јанковић, Филип Радивојевић и Мина Цоцић.
Прва реприза представе заказана је за недељу 26.март у 12часова. Карте по цени од 200 динара се могу купити на билетари Позоришта радним данима од 08ч до 20ч и два сата пре почетка представе.
РЕЧ РЕДИТЕЉА....или О ЧЕМУ ЈЕ ОВА ПРИЧА?
У једној далекој земљи, преко седам гора и седам мора, живела је најуображенија девојка на
свету, која је одбила свакога ко је њу просио за жену. И та уображена Маргарета одбиће,веровали или не, чак и једног Краља, само због тога што на лицу има неколико бубуљица.Но, да ли је ово само прича о једној уображеној девојци или о свима онима који су некога свесно повредили својом гордошћу, похлепом или тврдоглавим инатом. Да ли је ово прича о томе да су покајање и опроштај могуће лековито решење, а да је у позоришту заиста све могуће.Захвалан глумцима који су маестрално освојили захтеван и необичан стил наше представе, техничкој екипи позоришта која чуда чини могућим, чаробној ауторској екипи у којој су: Ана,Тања, Ацко и Раде, подједнаку захвалност дугујем и управи Народног позоришта у Лесковцу, која нам је пружила прилику да креирамо овакав раскошни позоришни догађај , који ће наћи своје место у дечијим срцима и оваплотити се у нешто лепо, добро и племенито у њиховим животима.
Са вером у боље дане ,које ће нам донети они који расту са нашим представама, нека нам РАД и
на даље чини РАДОСТ!
Мишко Динуловић.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

cropped-cropped-cropped-tabicon-1.png
👋 Добродошли на Прагматикос! Све новости, вести и занимљивости можете пратити управо овде, на једном месту! Телефон: 064 / 4 377 377 - Мејл: pragmatikosinfo@gmail.com
Упознај Прагматикос