АПЛИКАЦИЈА „БРЗОГ ЧИТАЊА“ У МОЗГУ

Хапшење у Лесковцу и Лебану: Нелегално организовали игре на срећу
11.03.2023.
Подељена још 344 ауто седишта
13.03.2023.
Хапшење у Лесковцу и Лебану: Нелегално организовали игре на срећу
11.03.2023.
Подељена још 344 ауто седишта
13.03.2023.
Свакога дана, на свом смарт-мобилном телефону, користите мноштво апликација. Уз помоћ неких од њих, обављате са лакоћом и задовољством доста послова. Неке апликације, просто користите и више пута у току дана, и питате се, како би живот био другачији без њих. Константно ап-дејтујете неке старе верзије апликација, новим. А понекад, чудом не можете да се начудите, колико би вам лакши био неки посао, да сте раније сазнали за неку од апликација ...
Елем, мозак се често пореди са компјутером због брзина и функција, а ја ћу га овде , "неправедно" упоредити са мобилним телефоном, само зато што бих направио паралелу, између инсталираних  апликација на мобилном, и стечених и утренираних вештина складиштених у људском мозгу. Кажем "неправедно", зато што је помало увреда за људски мозак, да се пореди са било каквим компјутером.
Поређења ради, замислите да једног утренираног нинџу, и једног обичног просечног човека, нападне "некакав противник" или опонент. Ко ће се како од њих двојице понети, и коме су веће шансе да лоше прође? Знате одговор!
А како ће тек проћи "опонент"? А зашто?
Зато што утренирани неурони, и синаптичке везе, мозга нинџе, имају изграђене варијације одбрана, на све могуће и немогуће нападе, док код просечног човека, те групе неурона нису изграђене тренинзима. Спавају.
Тако и полазник курса, "БРЗО ЧИТАЊЕ И МУДРО УЧЕЊЕ", има веће шансе и могућности , да брже и лакше учи, са већим  разумевањем чита, као и да ефикасније памти, и без проблема се присећа лекција из књига у школи.
Зашто?
Зато што је нашом шестомесечном обуком, утренирао функције мозга, које му користе сваки пут кад седне уз књигу, да учи. Инсталирао је разне вештине у мозгу.
То је, попут инсталиране апликације, на мобилном телефону. Сваки пут када вам је потребна, имате је доступном додиром на почетну иконицу апликације.
На нашем курсу ћете имати шансу, и прилику, да у свом мозгу инсталирате апликације за СУПЕР ПАМЋЕЊЕ, БРЗО ЧИТАЊЕ, МУДРО УЧЕЊЕ, АСОЦИЈАТИВНО МАПИРАЊЕ, ЕФИКАСНО ПРЕЗЕНТОВАЊЕ, ЛАКО ЦРТАЊЕ и још много корисних вештина, да не кажем "апликација"!
Ако Вас је овај текс заинтересовао, јавите се на бројеве телефона  060 444 34 16, и 063 18 83 037 , да се и сами уверите о овде изнешеном.
Инструктор школе брзог читања и мудрог учења, ел.инг. А. Љубић.