ПОМОЋ ЧЕТВОРОЧЛАНОЈ ПОРОДИЦИ СТОЈАНОВИЋ ИЗ СЕЛА ОРАШАЦ

Патриотски блок позива на трибину „Не капитулацији“
08.03.2023.
ЗА УСЛУГУ „ЛИЧНИ ПРАТИЛАЦ“ ДАНАС ИСПЛАЋЕНО 1,9 МИЛИОНА ДИНАРА
09.03.2023.
Патриотски блок позива на трибину „Не капитулацији“
08.03.2023.
ЗА УСЛУГУ „ЛИЧНИ ПРАТИЛАЦ“ ДАНАС ИСПЛАЋЕНО 1,9 МИЛИОНА ДИНАРА
09.03.2023.
Градоначелник Лесковца др сци мед. Горан Цветановић и оснивач и управитељ Фондације Данијела Василијевић су потписали протокол о сарадњи, који за циљ има пружање помоћи једној социјално угроженој породици у овом граду.
Сарадња са релевантним градским институцијама, пружила је прилику Фондацији да се упозна са изазовима које социјалне категорије имају у овом јужном српском граду, као и проналажење модалитета да се кроз међусобну подршку и сарадњу ти изазови превазиђу кроз реализацију хуманитарне акције Фондације.
Фондација је одабрала да кроз свој програм помогне четворочланој породици Стојановић из села Орашац, која поред тешких животних услова води борбу и са болешћу млађег сина Луке. Лука је дете са потешкоћама у развоју. Иако целебрална парализа са којом живи носи много изазова, Лука је веома весело и драго дете, који тешке дане својих родитеља и брата испуњава извођењем својих омиљених песама.
За потребе преуређења домова породица из Лесковца, Димитровграда и Власотинца, Фондација ће почетком априла организовати Донаторско вече, на коме ће се прикупљати новац кроз организовање хуманитарних аукција.