АПОТЕКА „ЏУНИЋ“ ПРЕКО ПУТА ДОМА ЗДРАВЉА У ЛЕСКОВЦУ РАДИЋЕ 24 ЧАСА ДНЕВНО

ГРАДОНАЧЕЛНИК ЦВЕТАНОВИЋ ПОСЕТИО ОДЕЉЕЊЕ ЗА ДРУШТВЕНЕ ДЕЛАТНОСТИ И ЛОКАЛНИ РАЗВОЈ
28.02.2023.
ПРОМОЦИЈА ЈАВНИХ ПОЗИВА НСЗ У РЕАЛИЗАЦИЈИ МЕРА АКТИВНЕ ПОЛИТИКЕ ЗАПОШЉАВАЊА У 2023. ГОДИНИ
01.03.2023.
ГРАДОНАЧЕЛНИК ЦВЕТАНОВИЋ ПОСЕТИО ОДЕЉЕЊЕ ЗА ДРУШТВЕНЕ ДЕЛАТНОСТИ И ЛОКАЛНИ РАЗВОЈ
28.02.2023.
ПРОМОЦИЈА ЈАВНИХ ПОЗИВА НСЗ У РЕАЛИЗАЦИЈИ МЕРА АКТИВНЕ ПОЛИТИКЕ ЗАПОШЉАВАЊА У 2023. ГОДИНИ
01.03.2023.
Објекат апотекарске установе „Џунић“ преко пута Службе хитне медицинске помоћи Дома здравља у Лесковцу од данас ће радити 24 часа дневно. То је на данашњој конференцији за медије саопштила др Лидија Димитријевић, заменица градоначелника Лесковца др сци. мед. Горана Цветановића.
„Подсетићу вас да је током једне од претходних посета Општој болници градоначелник Цветановић предложио руководству болнице да покрене преговоре са апотекарским установама у граду, како би нека од апотека постала доступна грађанима Лесковца сваког дана по 24 часа. Та иницијатива је уродила плодом и апотека Џунић преко пута Службе хитне медицинске помоћи биће на располагању свим нашим суграђанима и током ноћи.
Оваквим епилогом смо показали да бринемо о потребама свих наших суграђана и да нам је заштита њиховог здравља на првом месту. Лесковац је велики град и изузетно је важно да у њему нека апотека ради и током ноћи, како за становнике града, тако и околине.
Овим смо успели да решимо један од великих проблема са којима се наш град суочавао. Зато захваљујемо власнику апотеке „Џунић“ на исказаном разумевању за општи интерес и добробит свих грађана Лесковца“ - навела је др Димитријевић. 
Драгана Џунић, власница апотекарске установе „Џунић“ истакла је да је идеја о томе да нека од апотека у њиховом власништву ради даноноћно постојала и раније, па је иницијатива градоначелника Цветановића била ветар у леђа да се та идеја још брже спроведе у дело. Она је истакла да су апотеке „Џунић“ најбројније у граду, са 98 запослених који раде у 15 апотека и једном ортопедијуму, и додала да је у објекту који ће бити дежурни направљен шалтер и ангажовано обезбеђење. Основни циљ је да свим грађанима Лесковца успуге апотеке буду доступне и у току ноћи, кад год за њима имају потребе.
Директор Опште болнице Лесковац, др Небојша Димитријевић, нагласио је да данас приватне апотеке издају лекове на рецепт и да се овим решава велики проблем за грађане, којима лекови нису били доступни после поноћи. Он се захвалио породици Џунић која је одмах прихватила предлог да једна од њихових апотека ради и ноћу и врло брзо га спровела у дело.